Tanáraink

 • Mészáros Béla

  meszaros-bela
  Beosztás: igazgató
  Telefon: +36203407180
  Email: info@smartacademy.hu

  A Smart Academy alapítása 10 évvel azután fogalmazódott meg bennem, hogy feladatul kaptam a Yamaha Zeneiskola magyarországi hálózatának kiépítését, amitől aztán a franchise partner állt el többek között a 2008-as válság hatására.

  A zeneoktatás területén tőlük tanult módszerek, eljárások oly módon változtatták meg pedgógiai látásmódomat, gyakorlatomat, hogy azt alapul véve, kiegészítve a Garabonciás Művészeti Iskolában megtapasztalt állami oktatási rendszer elvárásaival, úgy határoztam, alapítok egy olyan tehetséggondozásra specializált hálózatot, amely kifejezetten az amatőr (a szó jó értelmében használva) művészeti oktatás szabad szellemét örökíti tovább.

 • Hornyákné Gál Andrea

  hornyakne-gal-andrea
  Beosztás: tanár
  Telefon: +36202208590
  Email: hedilori@gmail.com

  Tanítóként dolgozom az egyik miskolci általános iskolában. 2007-től foglalkozom pici gyerekekkel. Ezek a foglalkozások számomra igazi feltöltődést, kikapcsolódást jelentenek a zene, az éneklés miatt, ami jókedvre derít. De öröm látni a kicsik testi, lelki, tudásbeli fejlődését. Fejlődik kreativitásuk, éntudatuk. Felemelő érzés látni, hogyan nyílik szívük a zene szeretete felé. Az, hogy lehetőségem van ehhez a szeretethez hozzájárulni, hozzátenni a tudásomat, kicsit a személyiségemet is, mindig öröm a számomra.

 • Lukács Éva

  lukacs-eva
  Beosztás: tanár
  Telefon: +36205238009
  Email: conti.evi@gmail.com

  A zene gyermekkorom óta elkísér. Felüdít, lelkesít, örömöt ad, kifejezhetem benne és vele az érzéseimet.
  Olyannyira eggyé lettünk, hogy ez lett a hivatásom.
  Boldogság átadni a gyermekeknek a zene erejét, mélységét, a benne rejlő titkokat.
  Büszkeség látni a felszabadult mosolyt, a megelégedettséget, ahogyan gyermeki örömmel tudnak zenélni.
  Ujjongunk, ünneplünk egy-egy zeneórán, játszunk, alkotunk - és közben megteremtjük A Zenét!
  "Nagyobb öröm adni, mint kapni!" - szól a mondás. Én ezt élem át, amikor tanítok...

  Tanít

  SmArt Academy - Miskolc

 • Balla Levente

  balla-levente
  Beosztás: tanár
  Telefon: +36205924323
  Email: leventeballa@gmail.com

  Ha a gyerekek számára valamilyen értéket adhatok, és ettől ők többek, értékesebbek lesznek, annál csodálatosabb érzés nincsen.
  Sajnos manapság már a csapból is csak a rossz dolog folyik, de ha jó példát mutatok a gyerekeknek, és ezzel - ha csak egyetlen egy gyerek is megváltozik - nekem az már megérte.
  Sosem tudhatjuk, hogy kinek vagyunk a példaképei, és kinek milyen hatással vagyunk az életére. Ezért hatalmas felelősség van a vállunkon, ami egyben megtiszteltetés is.

  Tanít

  SmArt Academy - Miskolc