Bejelentkezés

Gólyavárban pallérozódhatnak a fiatal zenészek

Hibaüzenet

Deprecated function: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in include_once() (line 20 of /var/userdata/web/smartacademy.hu/website/www/yamahazeneiskola/includes/file.phar.inc).

Forrás: MINAP

Zenés műsorral avatták fel a Garabonciás Művészeti Iskola és a Yamaha Zeneiskola ifjú növendékei az épületet, ahol a jövőben tanulni fognak Hétfőn hivatalosan is megnyitotta kapuit Miskolcon a pályázati támogatással megépült Gólyavár Közösségi Ház.

 

Mészáros Béla ügyvezető igazgatótól megtudtuk: a Gólyavár Közösségi Ház elsősorban a - két megyében hétfőtől már 16 telephellyel rendelkező - Garabonciás Művészeti Iskola, és a gyerekekkel 4 hónapos kortól foglalkozó Yamaha Zeneiskola diákjainak biztosítja majd a tanuláshoz szükséges teret, azonban nyitottak más jellegű ?vendégek? fogadására is. Fő profiljuk a fiatalok zenei nevelése, ezen keresztül segítik a szocializációjukat, különböző képességeik fejlesztését.

Az intézmény termeit Koós Ede atya szentelte fel, aki örömét fejezte ki, hogy mosolygós arcokkal találkozott. Mint mondta, ?ez egy jó kezdet az intézménynek?, és bár még csak ismerkedik az iskolával, a ?szíve máris repes, látván a nagy boldogságot?. Hozzátette, papként az ő feladata sem más, mint elhozni a ?mosolygós, boldog Istent? az emberek közé, akinek áldását kérte az épületre.
Ezután az iskola növendékei léptek fel, többek között karácsonyi dalokat is játszva, a tiszalúci, illetve a tuzséri telephelyekről érkezett vendégekkel.

Kategória: